Alternative flash content

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

Ora locala

Centrul de afaceri

Centrul de afaceri

Lansat la Cacica , proiectul „Centrul de afaceri multicultural”, a fost implementat prin intermediul Programului Operaţional Regional 2007 – 2013 (axa prioritară 4) „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local”.

Valoarea totală a proiectului este de 2.239.022 de lei. Perioada de implementare a proiectului a fost de 16 luni, începând cu 1 septembrie 2011. Locul de implementare, după informațiile furnizate de managerul de proiect, Constantin Ciornei, este localitatea Pârteștii de Sus, comuna Cacica. Beneficiarii proiectului sunt Unitatea Administrativ Teritorială Cacica, în calitate de beneficiar direct al proiectului, agenţi economici care activează în domeniul serviciilor (microîntreprinderi, asociaţii familiale şi persoane fizice autorizate), persoane angajate în cadrul firmelor găzduite şi persoane angajate permanent în cadrul Centrului de Afaceri Multicultural Cacica.

În prezent Primăria Cacica și Consiliul Local Cacica își desfășoară activitatea în sediul „Centrului de afaceri multicultural” vis-a-vis de vechiul sediul al Primăriei la adresa Pârteștii de Sus nr.526 a , comuna Cacica jud. Suceava.